Kostel promet

Kvaliteta

Cilj nam je uspostaviti uspješnu i trajnu poslovnu suradnju s klijentima te težimo imati nula popravaka i minimalan otpad materijala. Zato neprestano usavršavamo kvalitetu proizvodnje i redovito ulažemo u poboljšanje usluge kako bismo maksimalno smanjili postotak pogreške.

Implementacijom ISO/TS 16949 sustava kontrole kvalitete stvaramo uvjete za stalan napredak, prevenciju kvarova i kvalitetno planiranje novih proizvoda. Slijedimo AIAG-ove procedure za APQP, PPAP, MSA, FMEA i SPC. Sve tehničke dokumente nužne za serijsku proizvodnju, kao što su specifikacije, nacrti i CAD podaci, provjeravamo i kontroliramo odmah nakon primitka kako bismo se uvjerili da su potpuni i bez kontradikcija te prikladni za predloženu svrhu. Ako utvrdimo nedostatke, o tome pisanim putem obavještavamo klijenta. 

Aktivno sudjelujemo u fazi razvoja proizvoda uz preventivne metode poput analize proizvodnje, vjerojatnosti pogreške, kalkulacije pouzdanosti i ostaloga. Sve informacije dobivene na taj način uzimaju se u obzir prije pokretanja serijske proizvodnje. Za sve projekte razrađujemo detaljan plan djelovanja. Politika tvrtke usmjerena je prema  kontinuiranom poboljšanju i napretku, a posebnu pozornost pridajemo izbjegavanju grešaka i iznalaženju načina za smanjenje troškova. 

Implementirali smo i sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001. U nastavku slijedi Politika upravljanja zaštitom okoliša.