Kostel promet

O nama

Tvrtka Kostel Promet d.o.o. osnovana je 2001. godine, a bavi se šivanjem sjedećih sustava za interijere vozila, posebice za potrebe automobilske industrije. Poslovanje je započela izradom naslona za glavu u suradnji s poslovnim partnerom Johnson Controls NTU iz Slovenj Gradeca u Sloveniji. Prve usluge šivanja tvrtka je počela pružati radeći na na programu Clio za Renault, a kvaliteta i rokovi isporuke vrlo su brzo doveli do višestrukog rasta poslovanja. Danas Kostel Promet d.o.o. zapošljava više od 500 djelatnika i radi kao Tier2 dobavljač za automobile poznatih marki kao što su BMW, Citroen, Land Rover, Mercedes-Benz, Nissan, Toyota i Volvo, a dnevna proizvodnja iznosi više od 17.000 jedinica.

Stalnim praćenjem tržišta i novih tehnologija Kostel Promet profilirao se u tvrtku visokih razvojnih mogućnosti, sposobnu ostvariti sve ciljeve na zahtjevnom tržištu automobilske industrije. Naša je vizija biti pouzdan partner u svakoj situaciji i dobavljač na kojega se naši klijenti mogu osloniti.Naš mladi tim radi s veseljem i entuzijazmom u motivirajućoj atmosferi te u svakoj situaciji znaju pravilno reagirati.

Naši zaposlenici su naš najvažniji resurs zaslužan za naš uspjeh. Želimo nadmašiti očekivanja i potrebe klijenata isporukom najkvalitetnijih proizvoda i usluga, kontinuiranim poboljšanjem učinkovitosti poslovanja te pružanjem ugodnog i poticajnog radnog okruženja zaposlenicima koje smatramo svojim najvažnijim resursom.

Naša tvrtka dobitnica je mnogih priznanja i nagrada na državnoj razini za najuspješnije trgovačko društvo svoje kategorije, najboljega srednjeg izvoznika, najboljega srednjeg poduzetnika te najbrže rastuće poduzeće.